RECENT 10 CLICKERS
1. Lee98
.:: 37 ::.
2. sdsee
.:: 37 ::.
3. Dil555
.:: 37 ::.
4. alanchang
.:: 37 ::.
5. PhengHC
.:: 33 ::.
6. shahhizam
.:: 33 ::.
7. sying
.:: 31 ::.
8. mkllkk
.:: 31 ::.
9. missjudy93
.:: 30 ::.
10. stormwatch
.:: 30 ::.
SITE STATS
11,597,529 Site Hits
26,753 Total Members
23,471 Verified Members
318,007 Total Ad Credits
$ 21,138 Total Paid

FEATURED BANNERS

Status terkini Kemaskini data ahli Jun 24, 2010

Salam kepada semua, Status pemindahan dan kemaskini data ahli adalah sebanyak 90%.

STATUS PERATUSAN PEMINDAHAN DAN KEMASKINI BAKI PENDAPATAN DAN REFERAL AHLI Jun 17, 2010

Salam sejahtera kepada semua ahli, Status pemindahan data baki pendapatan ahli sehingga kini adalah sebanyak 25%. Kami akan cuba mempercepatkan proses pemindahan ini. Sekali lagi kami memohon di atas kesulitan yang dihadapi oleh ahli kami. Sekian.

MASALAH ACCESS DI SISTEM BARU!! Jun 16, 2010

Salam Sejahtera Kepada Semua Ahli. Terlebih dahulu pihak Malaysian PayPerClick ingin menyentuh semula.. "Pendaftaran Semula Ke Sistem Baru" yang telah diumumkan di halaman utama (HomePage) Sistem Lama" pada 31 Mei 2010..Dalam pengumuman tersebut pihak Malaysian PayPerClick telah mewajibkan ahli sedia ada mendaftar semula dalam tempoh 15 hari dari tarikh pengumuman dan sekiranya ahli tidak mendaftar dalam tempoh tersebut maka pihak Malaysian PayPerClick beranggapan Ahli tersebut tidak aktif dan akaunnya akan digantung dan seterusnya di batalkan selaras dengan peraturan baru yang diwujudkan. KEPADA AHLI YANG MENGALAMI MASALAH LOGIN INI BERMAKNA ANDA BELUM MENDAFTAR LAGI..

ISU REFERAL AHLI.. Jun 16, 2010

Salam Sejahtera kepada semua ahli, memandangkan pihak Malaysian PayPerClick menerima banyak email daripada ahli berkaitan Referal di sistem lama, Sekali lagi kami menegaskan kami hanya menambah Referal ahli ke sistem baru yang dibeli daripada kami sebelum ini. Kepada ahli yang mencari referal sendiri sila arahkan referal anda mendaftar semula di sistem baru melalui Username akaun anda. "Bagaimana anda mendapatkan referal di sistem lama, begitulah caranya anda mendapatkan referal di sistem baru"- Sekian.

TERMA DAN PERATURAN MALAYSIAN PAYPERCLICK Jun 16, 2010

Salam Sejahtera Kepada Semua Ahli, Kami dapati ramai ahli yang mendaftar dalam Malaysian PayPerClick tanpa melihat dan membaca Terma dan Peraturan sebagai ahli dalam Malaysian PayPerClick. Antara salah satu Terma dan Syarat Tersebut adalah.. " Sekiranya Ahli Tidak Aktif Dalam Tempoh 15 Hari Sistem Secara Automatik Akan Menggantung dan Seterusnya Membatalkan Akaun Ahli Tersebut Bagi Menjaga Kepentingan Pengiklan Dan Ahli Lain". Untuk Maklumat Lanjut Sila Lihat Terma Dan Peraturan Berkenaan...

Pengumuman Pelancaran Sistem Baru Jun 14, 2010

Masa : Jam10.40 Malam Tarikh : 14 Jun 2010 Tajuk : Pelancaran Sistem Baru Salam / Sejahtera, Kepada Semua Ahli Malaysian PayPerClick. Terlebih dahulu kami mengucapkan ribuan terima kasih di atas kerjasama pihak anda dalam menjayakan Sistem Baru Malaysian PayPerClick. Pihak kami dalam peringkat ke-2 mengemaskini data-data ahli yang akan mengambil masa selama 10 hari untuk memindahkan baki pendapatan ahli dari sistem lama ke sistem baru selepas kami meunutup sistem lama pada Jam12.01 mlm (15 Jun 2010)ini. Disamping itu, kami juga akan menambah referal ke akaun ahli bagi mereka yang telah membeli referral daripada kami. Kepada mereka yang mencari referal sendiri sila arahkan referal anda mendaftar semula melalui username ID anda. Selain itu, pihak kami bakal akan melancarkan e-buku pandauan Affiliate(Ahli) dan Pengiklan sebagai rujukan pengendalian ke atas sistem baru.

SYARAT-SYARAT PENGIKLANAN
* Website TIDAK boleh mempunyai unsur Judi, Arak, fitnah, politik, diskriminasi, atau unsur rasis;
* Website TIDAK boleh bersifat palsu, menipu atau "Scam";
* Website TIDAK boleh bersifat pemutus frame yang boleh mengganggu fungsi sistem;
* Website TIDAK boleh mengandungi bahan porno, lucah atau kandungan bersifat dewasa;
* Website TIDAK boleh mengandungi atau mempromosi virus;
* Website TIDAK boleh mengandungi promts apapun seperti dialog Alert;
* Website TIDAK boleh melebihi atau melangkaui Popup1 / batas Popunder;
* Website TIDAK boleh bersifat popup tunggal atau website membuka tetingkap baru;
* Kandungan website MESTI dalam Bahasa Melayu atau Bahasa Inggeris sahaja;
* Banner iklan MESTI menggambarkan kandungan website
"Sekiranya kami mendapati anda melanggar syarat-syarat pengiklanan di atas maka iklan anda akan dihapuskan dan akaun anda akan digantung. Sila laporkan kepada pihak pengurusan jika terdapat pelanggaran peraturan di atas."

 


Home | Store | News | View ads | Payment Proof | Term | Help | Contact | Blog
Malaysian PayPerClick © 2010 All Rights Reserved - MA Venture Marketing (SA0225534-V)
Positive SSL